Rubriek: ARTIKELEN

Deze rubriek is een open uitwisseling van gedachten en ideeën over verschillende onderwerpen. Het betreft digitale teksten, die vanaf dit platform kunnen worden gedownload. Het auteursrecht berust in alle gevallen bij de schrijver(s). De artikelen gaan over religie, filosofie, ethiek, geschiedenis, apostolische cultuur en levenskunst. Eenieder kan een bijdrage leveren door een artikel in te sturen of door op een artikel te reageren. De artikelen vallen inhoudelijk niet onder de verantwoordelijkheid van de Van Oosbreestichting, maar de Stichting faciliteert dit platform wel.

De redactie van deze rubriek bestaat uit Christine Tichelaar en Rob Tijdeman (voorzitter).

Wil je een artikel insturen? Bekijk de voorwaarden en aanwijzingen voor auteurs.

Overzicht artikelen