Symposia

oosbree-header-lezingen.jpg

De stichting organiseert sinds 2015 ieder najaar een activiteit die een meer interactief karakter kent.

afb najaarssymposium 2018.jpeg

Najaarssymposium 2019
             “Hoe branden mijn genegenheên”

Thema: de arbeidsperiode van apostel J.L. Slok 1984-2001
Tijdstip: zaterdag 21 september 2019, 14:00 - 16:00 uur.
Locatie: Het Apostolisch Genootschap, Meulenwiekelaan 49, 1402 TC Bussum

De toegang is vrij, in verband met de zaalruimte is aanmelding wel noodzakelijk.

13:30 - 14:00 uur   Deuren open.

• Henk Smits in gesprek met emeritus apostel J.L. Slok
  • Manfred Horstmanshoff, “Als de ziele luistert...”.

Wat wij van de arbeidsperiode van apostel J.L. Slok kunnen leren.

• Jan Bremmer, 'Apostel J. L. Slok in zijn religieuze, maatschappelijke en culturele context'
  • Peter leeflang, Afsluiting

Na afloop ontmoeting met koffie en thee.

Zang en muziek      Projectkoor van zangers uit Bussum en Hilversum o.l.v. Elles Dekker,
                                   m.m.v. Raymond Stoop, orgel en piano

De toegang is gratis, er is gelegenheid voor een vrijwillige bijdrage ter bestrijding van de onkosten.

Plaats: Apostolisch Genootschap, Meulenwiekelaan 49, 1402 TC Bussum

Tijdens dit symposium vindt de primeur plaats van het boekje ‘Oog in oog’, dat is gerelateerd aan de 11e Vanoosbreelezing door Manfred Horstmanshoff. Voor meer informatie zie Oog in oog. Het boekje is tijdens het symposium te koop voor € 17,50 (donateurs € 15,00). Daarna kan het worden gekocht via deze website.

Aanmelden niet meer mogelijk

I.v.m. een beperkt aantal zitplaatsen is aanmelden helaas niet meer mogelijk. Hebt u geen plaats kunnen bemachtigen? Dan zien wij u graag terug bij een volgend symposium of andere activiteit.

Overzicht recente symposia>>

Overzicht eerdere symposia>>